Olet täällä

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut


Apu löytyy läheltä

Tarvitsetko tukea IT-palvelujen käytännön organisointiin tai esim. lisenssihaasteisiin? Onko organisaatiosi tietoturvapolitiikka tai IT-strategia ajan tasalla? Onko henkilöstölläsi riittävä osaaminen nykyviestinnän tarpeisiin? Onko organisaatiossasi riittävää asiantuntemusta tarjouspyyntöihin liittyvän materiaalin työstämiseen tai kokoamiseen?

Joki ICT tarjoaa asiantuntemustaan mm. näihin haasteisiin. Kysy lisää!

Kehittämistä asiakkaidemme parhaaksi

It-palveluiden
kehittäminen
Tarjoamme suunnittelu- ja asiantuntija-apua. Autamme myös käytännön tasolla esim. palvelinten ja sovellusalustojen asentamisessa.
Verkkoviestinnän
kehittäminen
Tarjoamme suunnitteluapua sekä kehittämistyöpajoja ja -koulutuksia.
Tietoturvan
kehittäminen
Kartoitamme asiakkaan tietojärjestelmiin ja viestintään liittyvät tietoturvariskit. Palveluun voidaan liittää myös organisaation tietojärjestelmien kartoitus. Laajempi IT-strategian kehittämistyö vaatii edellisten lisäksi myös kansallisen ja alueellisen toimintaympäristön analyysia.
Hankkeet ja kilpailutukset
Hankeosaamisemme käsittää esiselvitykset, hankkeen sisällöllisen suunnittelun ja projektoinnin, hankehaun tukemisen sekä projektipäällikköpalvelut.

Autamme kuntia ja kuntayhtymiä myös kilpailutuksiin liittyvien määrittelydokumenttien ja tarjouspyyntöasiakirjojen laatimisessa.