Olet täällä

IT-palvelut

IT-palvelut


Keskity ydintoimintaan

Joki ICT palvelee asiakkaitaan kaikissa informaationhallinnan haasteissa. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, meidän kauttamme saat sopivimman ratkaisun. Hoidamme yrityksenne www-osoitteen domain- ja sähköpostipalvelut. Meiltä voitte hankkia myös räätälöidyt web-tila- ja tietokantapalvelut sekä sertifikaatit. Kysy lisää!


Laitetilat ja palvelinkapasiteetit
Joki ICT tarjoaa asiakkaan sovelluksille kapasiteettia VMware tekniikalla vikasietoisesta ja keskitetystä järjestelmästään. Tarjolla on myös dedikoitua kapasiteettia asiakkaalle vuokrattuna, vuokrapalvelimena. Voimme tarjota laadukkaat laitetilat myös sinun palvelimillesi.

Virtuaalipalvelimet 1-16 Gt muistilla ja SSD kiihdytettyä VSAN levyjärjestelmän levyä volyymin mukaan alennetusti gigatavuhintaan.

Palvelimen käyttöjärjestelmä Microsoft Windows Server 2008/2012 R2, Dedian, Centos, jne. Microsoft lisenssit Joki ICT:n omalla palveluntarjoaja-sopimuksella (SPLA).

Sovelluspalvelujen käyttöpalvelut
Sovelluksillesi parasta palvelinkapasiteettia Joki ICT:ltä. Varmista sovelluksiesi toiminnallisuus 24/7 valvontapalveluilla, tiedostot ja tietokannat suojaat Varmistuspalvelulla.

Joki ICT Käyttöpalvelut takaa luotettavasti toiminnallisuuden, asiantuntijamme valvoo, päivittää, ylläpitää palveluitasi sovitusti. Palveluaika alkaen kustannustehokkaasti arkisin 8-17, aina 24/7 tasoon saakka. SLA –sopimuksella varmistat laadun, SLA –raportit suoraan valvontajärjestelmästä.

Domain- ja nimipalvelut
Joki ICT:ltä domainien rekisteröinti ja uusinta helposti. Meiltä niin .fi, kuin .org/net/com –domainit, kysy myös muita päätteitä, selvitämme saatavuuden. Nimipalvelu ohjaa tarkasti käyttäjät haluttuun palveluun.  Nimipalvelu asiakkaan domainille 4 €/kk (alv 0%) ja sähköpostiosoite Zimbra-sähköpostipalvelulla 1 €/kk (alv 0%)


Microsoftvmware
posti.pvp.fi -palvelun asetukset