Olet täällä

Sovelluspalvelut

Sovelluspalvelut


Helppoa viestintää ja sisällönhallintaa

Joki ICT Oy:n tarjoamilla ratkaisuilla www-sivujen päivitys ja ylläpito onnistuu ilman teknistä osaamista kätevästi selainpohjaisesti. Sivuston ulkoasu suunnitellaan tarpeiden mukaan. Tutustu kotisivupalveluun, katso referenssit ja kysy lisää!


WWW, extra-
ja intranet
Tarvitsetko www-sivut, intranet-sivut vai molemmat?

Juuri tarpeisiinne sopivat ratkaisut:
  • Drupal -julkaisujärjestelmä, kun tarvitaan responsiivisesti toimivat, nopeasti käyttöön otettavat sivut. Drupal-ratkaisu sopii erityisesti pk-yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen www-sivujen alustaksi helppokäyttöisyytensä ansiosta. Tutustu kotisivupalveluumme osoitteessa: drupal.pvp.fi.
  • INNOFACTOR® Prime™ -julkaisujärjestelmä, kun tarvitaan kattava julkaisu-, asiointi- ja viestintäohjelmisto. Prime soveltuu erityisesti kuntien ja kuntayhtymien sivustojen alustaksi laajennattavuutensa, monikäyttöisyytensä ja joustavan käyttäjähallintansa ansiosta.

Tilanvaraus
Timmi Software Oy:n toteuttamalla ohjelmistolla
  • liikuntapaikkojen varaus ja niiden laskutus
  • sisäinen laitteisto- ja henkilöresurssivaraus
  • kurssi-ilmoittautuminen
  • kulunvalvonta
Timmillä hoidat varausten ja niiden laskutuksen reaaliaikaisen hallinnan organisaation sisällä sekä tarjoaa asiakkaille sähköisen asioinnin suoraan www-sivujen kautta.

Karttapalvelu
Joki ICT Oy:n keskitetty karttapalvelu tuo kunnan peruskartta-aineistot, opas- ja kaavakartat, ilmakuvat, liikuntareitit ja myytävät tontit asiakkaiden ulottuville kätevästi osoitteessa kartta.pvp.fi

Drupal

Innofactor

Timmi

Infokartta