Kyyjärven ja NopolaNewsIn uudet www-sivut

Kyyjärven kunnan ja NopolaNewsin uudet www-sivut on toteutettu sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä Drupalilla. Sivujen toteutuksesta ulkoasuineen on toteuttanut websuunnittelija Mika Isopoussu yhdessä asiakkaan kanssa.

NopolaNews-sivut ovat toimineet vuodesta 2005 alkaen, tämä uudistus on kolmas sivujen toiminnan aikana. Tässä uudistustyössä vaihtui sivujen toimittaja ja julkaisujärjestelmä.

Tutustu ja ihastu!

NopolaNews-sivut tablettinäkymässä.
www.nopolanews.fi

 

Kyyjärven sivut mobiilinäkymässä.
www.kyyjarvi.fi

Ylivieskan kaupungin uudet www-sivut!

Ylivieskan kaupunki uudisti www-sivujensa ilmeen ja toiminnallisuuden. Ylivieskan kaupunki haluaa kehittää sivujaan asukkaita ja vierailijoita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Sivujen ulkoasu noudattaa kaupungin brändiuudistusta ja niiden toteuttamisesta vastasi mainostoimisto Laboratorio Uleåborg.

Sivujen sisällönhallintajärjestelmänä on Joki ICT Oy:n kehittämä Kunta WordPress - verkkopalvelu. Verkkopalvelulla toteutettavat sivut ovat saavutettavat ja responsiiviset ja toiminnallisuuksissa on otettu huomioon erilaiset käyttäjät. 

Tutustu Ylivieskan uusiin sivuihin!

 

Ylivieskan www-sivut mobiilinäkymässä.

 

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän uudet verkkosivut julkaistu!

Mobiiliyhteensopivat ja saavutettavuusvaatimusten mukaiset sivut

Verkkosivut www.ras.fi ovat käyttäjä- ja mobiiliystävälliset ja ne on rakennettu teknisesti saavutettaviksi. Saavutettavuusvaatimukset on huomioitu myös sisällöntuotannossa opastavilla toiminnallisuuksilla. 

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymällä on mahdollisuus hyödyntää sisällöntuotannossa Suomi.fi-palvelutietovarantoa omien tarpeidensa mukaisesti.

Sivuston julkaisualustana on Drupal ja sivusto tarjotaan asiakkaalle Joki ICT Oy:n palveluna. Sivuston graafisen ilmeen on toteuttanut Joki ICT:n websuunnittelija Mika Isopoussu, joka vastasi myös sivuston asennuksesta ja toiminnallisuuksien käyttöönotosta. Sivuston valokuvat on Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän toimittamia.

Tutustu ja ihastu!

Joki ICT Oy:n koronavarautuminen

Joki ICT Oy ryhtynyt varotoimenpiteisiin palvelutuotantonsa ylläpitämiseksi koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana.

Yhtiön henkilökuntaa on ohjeistettu tartunnan ja karanteenin varalta. Hoidamme työtehtäviämme mahdollisimman paljon etätöinä. Asiakaspalvelussamme käytämme ensisijaisesti sähköisiä välineitä.

Varamiesjärjestelyt on tehty ja tiimivastaavia on ohjeistettu sairastumis- ja karanteenitilanteiden varalta.
 

Pyhäjoen kunnan www-sivupäivitys

Pyhäjoen kunta päivitti www-sivujensa julkaisujärjestelmän. Nyt sivut on toteutettu Joki ICT Oy:n Drupal Kunta-palvelulla. Päivityksen myötä www-sivut ovat saavutettavuusvaatimusten mukaiset. 

Pyhäjoen www-sivujen ulkoasu ja sisältörakenne siirrettiin uusille sivuille. 

Uudet www-sivut ovat nyt teknisesti saavutettavat ja sivujen sisältöä voi käyttää ruudunlukijaohjelmilla. Sivuilla navigointi on helppoa ja onnistuu näppäimistöllä ja erilaisilla apuvälineillä.

Tutustu www-sivuihin! 

 

 

Raahen seudun kehityksen uudet www-sivut

Raahen seudun kehitys on Raahen seutukunnan eli Pyhäjoen, Siikajoen kuntien sekä Raahen kaupungin välinen yhteistyöorganisaatio. Raahen seudun kehitys tarjoaa yrityspalveluja, aluekehittämistä, sijoittumispalveluita sekä verkostojaan Raahen seutukunnan yrityksille.

Uusille www-sivuille www.raahenseudunkehitys.fi on toteutettu yrityksille vuorovaikutteisia sähköisiä palveluita mm. palvelu, jolla yritykset voivat ilmoittaa omista tapahtumista ja/tai uutisista. Yritykset voivat myös ilmoittaa myynnissä tai vuokrattavissa olevista toimitiloista sekä avoimista työpaikoistaan.

Raahen seudun kehityksen www-sivut ovat responsiiviset ja saavutettavat. Sivujen teknisestä toteutuksesta on vastannut Mika Isopoussu Joki ICT Oy:lta. Ulkoasu on Raahen kaupungin brändin mukainen.

Sähköisen asioinnin työpaja

Tule mukaan vaikuttamaan! 

Aika ja paikka

pe 24.1. klo 8:30 - 15:30,
Kylpylähotelli Sani, kokoustila Kuutti, 2.krs,
Jukupolku 5, Kalajoki (karttalinkki)

Ilmoittautuminen 22.1.2020 klo 16 mennessä

Tietosuoja

Ohjelma

8:30 Aamukahvit ​
9:00 – 9:20 Alustus ja katsaus sähköisen asioinnin nykytilaan, Joki ICT Oy​
9:20 – 9:30 Ohjelmistorobotiikka, Sami Krank, Kalajoen kaupunki
9:30 - 11:30 Pienryhmätyöskentely​ toimialoittain
11:30 – 12:30 Lounas​
12:30 – 13:30 Työpajojen tulosten esittely
14:00 – 14:15 Kahvit​
14:15 – 14:45 Keskustelua ja päätös hankkeen aloittamisesta
14:45 - 15:00 Päätössanat, Joki ICT Oy
15:00 - 15:30 Hankkeen ydinryhmä kokoontuu

Tervetuloa!

 

Alueellinen karttapalvelu https://kartta.jict.fi uudistui!

Infokartta Oy päivitti alueellisen karttapalvelumme (https://kartta.jict.fi) uuteen versioon.

Älykännykällä tontit kätevästi kartalla

Päivityksen jälkeen karttapalvelu on skaalautuva ja käyttäjä näkee mobiilinäkymässä oman sijaintinsa kartalla GPS-paikannuksella.

Tonttipörssin osalta uudistuvat tontin tietojen näyttäminen sekä tontinvaraus- ja tiedustelulomakkeiden käytettävyys mobiilinäkymässä.

Yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta

Infokartta Oy ja Joki ICT Oy tuottavat alueellista karttapalvelua yhteistyössä siten, että Infokartta Oy kehittää ja ylläpitää InfoGis-karttapalveluohjelmistoaan Joki ICT Oy:n palvelimella. Infokartta Oy tarjoaa asiakkaille kartta-aineistojen työstämiseen liittyvää asiantuntijatyötä ja ICT Oy vastaa ensisijaisesta ylläpitotuesta asiakkaan ylläpitäjille.

Kunnan luonto- ja ulkoilureitit kartalla

Saavutettavuus osana kuntasivuston uudistamista

Raahen kaupungin tietohallintoasiantuntija Virpi Stång kirjoittaa www.saavutettavuusvaatimukset-sivun blogikirjoituksessa muun muassa seuraavasti:

Saavutettavuus on onnistuneen yhteistyön tulos

Kuntasivustossa saavutettavuus ei ole sooloilua, vaan yhdessä tekemistä. Se on yhteistyötä visuaalisen suunnittelijan, järjestelmätoimittajan ja sisältötuottajien kesken. Kun sitoudumme samaan päämäärään ja autamme toinen toisiamme, verkkosivuston saavutettavuus varmistetaan myös tulevaisuudessa. Sivusto kerrallaan teemme verkkomaailmasta sellaisen, kuin sen olisi aina pitänyt olla.

Lue lisää Virpin blogikirjoituksesta miten saavutettavuus toteutetaan ja saadaan osaksi toimintatapoja. Joki ICT Oy:n osalta saavutettavuuden toteutuksesta julkaisujärjestelmäämme vastasi tekninen asiantuntijamme Mika Isopoussu.

Alavieskan kunnan uudet www-sivut

Alavieskan kunta päivitti www.alavieska.fi -sivunsa Joki ICT Oy:n Drupal Kunta -palveluun. Sivut on suojattu sertifikaatilla ja ne ovat teknisesti saavutettavat. Nyt kuntalaiset ja Alavieskassa tapahtumia järjestävät voivat ilmoittaa tapahtumansa julkaistavaksi kunnan www-sivujen tapahtumakalenterissa. Ajankohtaiset tiedotteet löytyvät suoraan etusivulta ja haetuimmat sivut pikalinkeistä ja etusivun alaosan nostoista.

Kuva Alavieskan kunnan www-sivujen etusivusta.

Uusien www-sivujen ulkoasusta ja  drupal-järjestelmän toteutuksesta vastasi websuunnittelijamme Mika Isopoussu.

Drupal Kunta -verkkopalvelulla saavutettavat www-sivut

Saavutettavuusvaatimukset käytäntöön

Laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta velvoittaa viranomaisia kuten kuntia tekemään verkkopalveluistaan eli verkkosivuistaan saavutettavuusvaatimusten mukaisia. 

Tarjoamme uusien www-sivujen toteuttamiseen Drupal Kunta-verkkopalveluamme, jolla kunnan www-sivut ovat teknisesti saavutettavat ja niissä on huomioitu saavutettavaan sisältöön vaadittavat komponentit. Opastamme uusien www-sivujen sisällöstä vastaavia ylläpitäjiä selkeän ja saavutettavan sisällön tuottamiseen sekä avustamme mm. saavutettavuusselosteen laatimisessa.

Nykyisille Drupal Kunta-verkkosivuasiakkaille tarjoamme drupal-verkkopalveluun teknisen saavutettavuuden päivitystä sekä opastusta saavutettavan sisällön tuottamiseen.

Kysy lisää!

Joki ICT:n omistajapohja laajenee

Joki ICT:n varsinainen yhtiökokous hyväksyi perjantaina 22.3. yhtiön osakkaiksi Kannonkosken, Kempeleen ja Kyyjärven kunnat. Yhtiöllä on tämän jälkeen kaikkiaan 25 omistajaa, joista 21 kuntia, 3 kuntayhtymää ja 1 kuntien 100-prosenttisesti omistama yhtiö. Yhtiön omistaja- ja sitä kautta myös toiminta-alue ulottuu Kempeleestä Pohjoisen Keski-Suomen alueelle.

Yhtiökokous vahvisti myös vuoden 2018 tilinpäätöksen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 1 464 602,84 € ja tilikauden voitto 40 217,47 €. Yhtiö on nyt kasvanut yli 100 % kahtena peräkkäisenä vuotena liikevaihdolla ja henkilöstömäärällä mitattuna.
 

Asunnon vuokraus suoraan nyt Siikalatvan Vuokratalojen omilta sivuilta

Siikalatvan alueen vuokra-asunnot Kestilässä, Piippolassa, Pulkkilassa ja Rantsilassa esitellään nyt asuntokohtaisesti Siikalatvan Vuokratalojen www-sivuilla. Sivuilta löytyvät vapaana ja vapautumassa olevat asunnot kätevästi ja asunnon hakemisen saa käyntiin sähköisellä lomakkeella.

Sivujen ulkoasusta ja toteutuksesta Joki ICT Oy:n Drupal-palvelulla toteutti websuunnittelija Mika Isopoussu Joki ICT Oy:ltä. Myös www-sivujen sertifikaatti ja verkkotunnus (domain) on Joki ICT Oy:n palveluista.

siikalatvanvuokratalot.JPG